... از آنجای که بدون بو و مزه است تاثیر منفی بر روی کیفیت محصول نمی گذارد. ناتامایسین به سختی در آب حل می شود در نتیجه با شستشوی محصول از بین نرفته و خاصیت نگهدارندگی خود را حفظ می نماید. . ...
... سابلیمیشن و قطعات اورجینال پلاتر را نیز عرضه می نماید همچنین همواره با خدمات و پشتیبانی فنی سعی بر حل مشکلات مشتریان و کاهش هزینههای چاپ برای مشتریان دارد
⭐️با تاش پک، سوخاری ها گرم و تازه می مانند 🌟. آیا به دنبال بستهبندیای هستید که دما و تازگی سوخاری های شما را حفظ کند؟. تاش پک راه حل شماست!. 📦ما تولیدکنندهی انواع جعبههای سوخاری با کیفیت بالا ...
... نرم ) اوکام AUCOM. کد های مربوط به فروش سافت استارتر اوکام EMX3 و EMX4i. سافت استارتر یکی از راه حل های استفاده شده برای راه اندازی پمپ ها و فن های صنعتی است. سافت استارتر به عنوان یک دستگاه ...
... با ارائه هورمون های اکسین مرک آلمان اصلی و ضمانت خلوص بالای آن در خدمت مصرف کنندگان می باشد. . 1- حل کردن مقدار مناسب هورمون با استفاده از اتانول خالص (به طور رایگان همراه هورمون ارائه می شود). 2- ...
تولید و فروش چربی زدا و حلال رسوبات هیدروکربنی . حلال 40-0 :. یک چربی زدای بسبار قوی برای حل کردن و پاک کردن انواع چربی های هیدروکربنی است. همچنین می تواند پلیسه های خشک شده بر روی انواع سطوح را بدون ...
... ها. . محتوای قلیای موجود در شوینده قلیایی AL-02، چربیها، پروتئینها و کربوهیدراتهای شیر را حل و سایر ذرات آلودگی را شل و معلق میکنند تا بتوان آنها را با عمل مکانیکی سبک مانند شستشو با واتر ...
... کمی تندی شبیه به دی اکسید گوگرد دارد.. کاربرد در استخراج طلا. بعد از آن که طلا داخل تیزاب سلطانی حل می شود از متابی سولفیت سدیم و یا سولفات آهن آزمایشگاهی جهت رسوب دادن طلا استفاده می شود. در ...
.... این مدل از شوینده ها توانایی ترکیب شدن با چربی و روغن را دارند و به صورت صابونی می شوند و همینطور حل پروتئین نیز در آنها صورت می گیرد. دامنه PH به کار رفته برای این دسته از مواد شوینده بین ۹ الی ۱۲ ...
...، بی بو و جامد است. در دنیای شیمی به آن اسید خشک یا جامد هم میگویند.. وقتی این پودر سفید را در آب حل میکنید، تبدیل به یک اسید قوی میشود که قدرت رسوب زدایی فوقالعادهای دارد.. . اسید سولفامیک یک ...
... مایع (هیدروکسید سدیم مایع) به رنگ سفید روشن و شفاف است و هیچ بویی ندارد. سود مایع در آب به سهولت حل می شود.. . کاربردهای اصلی:. - صنایع شیمیایی:. - تولید صابون و مواد شوینده. - تولید کاغذ و ...
فروش رسوب زدای بویلرهای صنعتی ، قیمت دسکالین . دسکالین یک ماده شیمیایی قوی است که برای حذف یا حل کردن کربنات کلسیم، رسوب آهک، زنگ و سایر رسوبات معدنی از تجهیزات مختلف که با رسوبات تشکیل دهنده آب در ...
.... . شماره پروانه بهداشت. . ۵۰/۱۴۰۷۷. . سایر توضیحات. . - یک بسته کافی میکس را در یک فنجان با آب داغ حل نموده و میل نمائید. - فوری - بدون شکر - محصول غیر لبنی - پودر قهوه فوری، پودر خامه ای کننده غیر ...
... استانداردهای کابلکشی و نصب تجهیزات فیبر نوری. . . ---. . 🎁 ویژگیهای ویژه این دوره:. . ✔ جلسه حل تمرین و مرور سوالات آزمون بهصورت رایگان فقط برای این دوره. . ✔ کاملاً کاربردی و پروژهمحور، ...
... استخری ضدجلبک نانو"جهت "عایق کاری استخر" بدون نیاز به ایزوگام . ایزوگام رنگی استخر ،آببندی استخر و حل مشکل آب خالی کردن استخرها با عایق رطوبتی نانوایزوکاور بدون دردسر . . "عایقکاری استخر کشاورزی" با ...
... بدون بو یک نوع. آلفا هیدروکسی اسید (AHA) است که از نیشکر. به دست می آید. به خوبی در آب قابل حل است و در الکل و اتر نیز حل می شود.. گلایکولیک اسید به دلیل خواص لایه برداری و. پوست اندازی در ...
... سورفکتانت ها معمولاً ترکیبات آلی هستند که دارای گروه های آب گریز و آب دوست می باشند. یعنی هم در آب حل می شوند و هم در روغن.. دسیل گلوکوزاید از زیرمجموعه سورفکتانت های نانیونی است. سورفکتانت های ...
... آرایشی به عنوان امولسیفایر روغن در آب و تثبیت کننده فرمولاسیون استفاده می شود. به عنوان یک عامل حل کننده، به حل شدن اسانس ها و روغن های معطر به انواع پایه های آرایشی از جمله فرمولاسیون های مایع،...
... های الکلی هستند که زنجیره بسیار طویلی دارند. رفتاری مشابه رفتار سورفکتانت ها دارند یعنی هم در آب حل می شوند و هم در روغن.. دسیل گلوکوزاید معمولا در محصولات مراقب شخصی استفاده می شود. شامپو بچه، ...
... های الکلی هستند که زنجیره بسیار طویلی دارند. رفتاری مشابه رفتار سورفکتانت ها دارند یعنی هم در آب حل می شوند و هم در روغن.. خاصیت تمیز کنندگی در شامپو را بالا می برد اما تعداد کمی از آنها خواص کف ...
... محصولات مراقبت از پوست، به عنوان یک امولسیفایر برای کمک به تثبیت و غلیظ شدن محلول هایی با قابلیت حل شدن مواد مختلف استفاده می شود. کربومر به کنترل قوام. و جریان محصولات آرایشی کمک می کند و همچنین ...
... و کمی چسبناک است که این ماده را با رایحه گل رز توصیف می کنند.. فنوکسی اتانول حلال است و در آب نیز حل می شود.. این ماده جزو خانواده اتر هاست و به عنوان ماده نگهدارنده در محصولات آرایشی و بهداشتی ...
... به صورت پودر سفید رنگ یا بلور های کریستالی نیز یافت می شود.. پروپیل پارابن به راحتی در اتر و الکل حل می شود اما در آب حل نمی شود.. پروپیل پارابن که بی بو،بی مزه و غیر حساس می باشد، ماده ای است که ...
... استفاده می شود.. این ماده که ایجاد کننده ژل قوی و پایدار کننده امولسیون می باشد در آب و گلیسیرین حل می شود. . کربومر ژل کننده قوی پایه آبی در محصولات آرایشی و بهداشتی از قبیل ژل موی سر،کرم دست و ...
... در مواد غذایی یافت می شود و به طور کلی از آن به عنوان. غلظت دهنده استفاده می شود.. این ماده در آب حل می شود و با ورود به درون بافت. مو ها در نواحی ضعیف و یا شکننده آن ها را ترمیم و یا بهبود می ...
... که نام دیگر آن سدیم دو دسیل سولفات می باشد به صورت پودر یا رشته ای سفید رنگ است که به راحتی در آب حل می شود.. فروش سدیم لوریل سولفات به عنوان یک سورفکتانت آنیونیک کاربرد دارد.. SLS در صنایع آرایشی ...
سدیم PCA:. Sodium pca ماده ای بی رنگ(زرد خیلی کم رنگ) و بی بو بوده که در آب حل می شود و دارای مزایای بسیاری جهت حفظ و ارتقای سلامت پوست می باشد، به همین علت در بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی،محصولت ...
... بالای آب دوستی آن اجازه می دهد تا روغن ها و ویتامین های محلول در روغن را به طور موثر امولسیون و حل کند.. می توان از آن به عنوان حلال برای این مواد استفاده کرد که به ایجاد امولسیون های پایدار و ...