... که با نامهای آهک شکفته یا کلسیم هیدروکسید Ca(OH)2 نیز شناخته میشود، پودری سفید رنگ، نرم و بدون بو است.. این ماده از واکنش کنترلشده آب با آهک زنده (اکسید کلسیم) به دست میآید.. . کاربردهای کلیدی:...
... pH در تصفیه فاضلاب و صنایع شیمیایی.. . ویژگیهای برجسته محصول:. - خلوص فوقالعاده بالا: سفید، بدون بو.. - تنوع گرید: موجود در دو نوع گرید غذایی و گرید صنعتی. - حلالیت سریع: دانهبندی یکنواخت و ...
.... نقطه جوش اسید نیتریک: ºC86. حلالیت در آب اسید نیتریک: محلول. وزن مخصوص نسبت به آب: 1.14. رنگ و بو: زرد کم رنگ، بوی زننده، تند و خفه کننده. حلالیت در حلالهای آلی: با بسیاری از حلال های آلی واکنش ...
... به سراسر کشور. سفارش از صدکیلو به بالا. در بسته بندیهای 25 کیلویی و شیک. با قیمت مناسب و بدون بو. جهت اطلاع از قیمت لطفا تماس بگیرید. فولادی09124043795
...،کیسه زباله سایز بزرگ،کیسه. زباله رولی. . نایلون کیسه زباله سایزهای مختلف. . با قیمت مناسب و بدون بو. جهت اطلاع از قیمت لطفا تماس بگیرید. فولادی09124043795
تولیدکننده کیسه زباله در سایز و رنگ دلخواه مشتری. . با کیفیت عالی و بدون بو/مناسب صادرات و سازمانها. . فروش عمده کیسه پلاستیک زباله نایلون و نایلکس ارسال به سراسر کشور. . ارسال به سراسر ایران. . جهت ...
... به سراسر کشور. سفارش از صدکیلو به بالا. در بسته بندیهای 25 کیلویی و شیک. با قیمت مناسب و بدون بو. جهت اطلاع از قیمت لطفا تماس بگیرید. . فولادی ; 09124043795. تهران
.... . فروش بهترین ظروف یکبار مصرف با قیمت مناسب و تخفیف ویژه. . لیوان کاغذی با بهترین قیمت بازار،بدون بو و نشتی. . تولید و فروش ظروف یکبار مصرف با بهترین قیمت در بازار و با کیفیت بالا. . با ضمانت و ...
... به خصوص برای مصارف روزمره مانند خرید، بسته بندی و حمل و نقل کالا بسیار مناسب هستند و کاملاً بدون بو و عاری از هرگونه مواد مضر تولید میشوند. این ویژگیها باعث میشود که محصولات ما گزینهای ایدهآل ...
... بالا. . فروش کیسه زباله در بسته بندی های 25 کیلویی و شیک. . کیسه زباله رولی با قیمت مناسب و بدون بو. . برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن مندرج در اگهی تماس حاصل فرمایید.. 09001470744. ...
.../ . واردات ایزوپروپیل میریستات. ایزوپروپیل میریستات یک مایع شفاف، غیر چرب، . بی رنگ و تقریباً بی بو است که به طور گسترده در صنعت مراقبت شخصی استفاده می شود.. ایزوپروپیل میریستات در بسیاری از ...
سیکلوپنتاسیلوکسان (D5) ماده ای بی رنگ،بی بو،. غیر چرب و رقیق است که جذب پوست نمی شود و به سرعت تبخیر می شود. این خاصیت آن را به یک ماده مفید در بسیاری از محصولات آرایشی با خشک شدن سریع مانندضد تعریق ...
... برابر از دست دادن رطوبت محافظت می کند.. کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید مایعی شفاف، . غیر چسبناک و بی بو می باشد.. فرمولاسیون محصول از جمله قابلیت پخش شدن ، بافت و پایداری را بهبود می بخشد. برای انواع ...
... به بالا همراه با ارائه برگه آنالیز صورت می پذیرد.. پی ای جی ۱۲ دایمتیکون یک سورفکتانت سیلیکونی بی بو، بی رنگ و محلول در آب است و به طور کلی به عنوان نرم کننده نیز،در بسیاری از محصولات مراقبت از ...
.... این ماده در گروه مرطوب کننده ها طبقه بندی می شود و به حفظ رطوبت کمک می کند.. این ماده بی رنگ،بی بو و چسبناک،غیر سمی و . غیر حساسیت زا است و طعم شیرینی دارد.. دوز مصرفی گلیسیرین که برای استعمال ...
گلایکولیک اسید با فرمول شیمیایی C2H4O3 و با بویی ملایم و تقریباً بدون بو یک نوع. آلفا هیدروکسی اسید (AHA) است که از نیشکر. به دست می آید. به خوبی در آب قابل حل است و در الکل و اتر نیز حل می شود.. ...
... که به عنوان ویتامین b5 نیز شناخته . می شود به طور معمول ماده ای است. ویسکوز (غلظت بالا)،بی رنگ،بی بو و کاملاً شفاف است که به عنوان یک افزودنی مجاز در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به کار می ...
... کر ترک. فروش به صورت عمده و خرد . . سیکلوپنتاسیلوکسان نرم کننده سیلیکونی، به شکل مایع بیرنگ،بی بو و با ویسکوزیته پایین است که به وفور در محصولات مراقبت از پوست و مو یافت. می شود.. نام رایج آن ...
...: مرطوب کننده ها و نرم کننده ها. برچسب: سیلیکون ها. . Peg12 dimeticone . یک سورفکتانت سیلیکونی بی بو،بی رنگ و محلول در آب است و به طور کلی به عنوان نرم کننده نیز در محصولات مراقبت از پوست و مو عمل ...
... عنوان نگهدارنده در. غذا ها،نوشیدنی ها و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود.. این ماده نمکی بدون بو و بی مزه است که به طور سنتزی از اسید سوربیک و هیدروکسید پتاسیم تولید می شود.. سوربات پتاسیم با ...
... بندی محصولات حاوی چربی برای این موارد اضافه می شوند: . ⬅️حفظ سطح مواد مغذی. ⬅️رنگ. ⬅️عطر. ⬅️طعم و بو . این ماده نیز به عنوان یک مکمل غذایی برای استفاده به عنوان آنتی اکسیدان به فروش می رسد. در واقع ...
... و نفوذ دیگر مواد را تسهیل می کند.. ایزوپروپیل میریسات یک مایع شفاف،غیر چرب، . بی رنگ و تقریباً بی بو است که به طور گسترده در صنعت مراقبت شخصی استفاده می شود.. این ماده در بین تولید کنندگان محصولات ....
سیکلوپنتاسیلوکسان: (Siclopentasiloxane) نرم کننده سیلیکونی،به شکل مایع بی رنگ،بی بو،غیر چرب و با ویسکوزیته پائین است که به وفور در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می شود.. نام رایج و اختصاری آن ...
سیکلوپنتاسیلوکسان: (Siclopentasiloxane) نرم کننده سیلیکونی،به شکل مایع بی رنگ،بی بو،غیر چرب و با ویسکوزیته پائین است که به وفور در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می شود.. نام رایج و اختصاری آن ...
... نگهدارنده مورد استفاده قرار می گیرد.. کربنات کلسیم عمدتا به صورت پودر یا کریستال های سفید ،بدون بو،گچی و صاف و کمی دارای طعم شیرین است.. کربنات کلسیم در آب نامحلول است، در حالی که به صورت ...
... با ویسکوزیته فوق بالا و سیکلوپنتاسیلوکسان است.. این ماده به صورت مایعی غلیظ،چسبناک،بدون بو،شفاف و بدون حس ایجاد چربی است و برای تشکیل لایه (فیلم). بسیار مناسب است.. این محصول ماندگاری ...
... عنوان نگهدارنده در غذا ها ،نوشیدنی ها و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود.. این ماده، نمکی بدون بو و بی مزه است که به طور سنتزی از اسید سوربیک و هیدروکسید پتاسیم تولید می شود.. سوربات پتاسیم با ...
... تری گلیسیرید (MCT) که در دسته مرطوب کننده ها و نرم کننده ها قرار می گیرد، ماده ای بی رنگ و بی بو است که از ترکیب . روغن نارگیل و گلیسیرین تهیه می شود.. کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید عمدتا برای ...