کربومر پودری سفید بسیار سبک می باشد که رایج ترین آن کربومر 940 می باشد.. کارباپل به عنوان ژل کننده و قوام دهنده در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.. این ماده که ایجاد کننده ژل قوی و پایدار ...
گوار هیدروکسی پروپیل تریمونیوم کلراید به شکل پودری به رنگ زرد کم رنگ است.. این ماده به عنوان نرم کننده کاملا طبیعی شناخته شده است.. ماده اصلی این نرم کننده عنصر گوار است که به وفور در مواد غذایی یافت ...
... ماده دارای ویژگی هایی مانند حلالیت عالی،. خواص چسبندگی،غلضت دهنده و غلیظ کننده است.. PVP K90 به عنوان یک عامل کنترل در فرمولاسیون های بهداشتی و لوازم آرایشی استفاده می شود.. . مواد اولیه آرایشی و ...
اسید استئاریک 1802 یکی از رایج ترین اسید های چرب اشباع شده با زنجیره طولانی است که به عنوان یک استر گلیسرول بطور طبیعی در بسیاری از چربی های گیاهی و حیوانی وجود دارد. . بطور کلی اسید استئاریک از ...
... به صورت پودر سفید رنگ و محلول در آب. می باشد.. آلانتوئین توسط سازمان غذا و دارو (FDA) به عنوان ماده محافظ پوست طبقه بندی شده است. . این ماده به صورت طبیعی در چندین گیاه از جمله. چغندر قند،...
...،مایع ظرف شویی،مایع دست شویی،پاک کننده ها و دیگر محصولات مراقبت شخصی به کار . می رود.. نمک ادتا به عنوان عامل جدا سازی یون های کلسیم و منیزیم استفاده می شود.. . مجموعه سالار شیمی گستر مفتخر است مواد ...
... باشد به صورت پودر یا رشته ای سفید رنگ است که به راحتی در آب حل می شود.. فروش سدیم لوریل سولفات به عنوان یک سورفکتانت آنیونیک کاربرد دارد.. SLS در صنایع آرایشی و بهداشتی از قبیل صابون،شامپو،خمیر ...
... پرک های مومی سفید ظاهر می شود.. این ماده در آب گرم،استون،اتر و گریس محلول است.. این محصول اغلب به عنوان یک امولسیفایر،غلیظ کننده و نگهدارنده استفاده می شود.. گلیسرول مونو استئارات در مواد آرایشی و ...
ستئارات 25 به دلیل خواص مفید خود در ایجاد پایداری و بهبود محصولات، به عنوان یک عامل . پاک کننده،سورفکتانت و امولسیفایر به طور گسترده ای در صنایع آرایشی و بهداشتی و نیز دارو استفاده. می شود.. این ...
... شود.. موم نخل از اسید های چرب ،الکل های چرب،اسید و هیدروکربن های موجود در گیاه ساخته می شود.. به عنوان ماده براق کننده مواد غذایی،سفت کننده یا . ژل کننده در تعدادی از محصولات استفاده می شود.. ...
ستیل الکل: ستیل الکل جزو مواد اولیه مهم در صنعت ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی است که به عنوان پایه مرطوب کننده،نرم کننده،شامپو ها،ماسک مو،رژ لب،. کرم ها و لوسیون هاو ... کاربرد فراوان دارد که باعث ...
📤مجموعه سالار شیمی گستر به عنوان تامین کننده و پخش کننده انواع مواد اولیه صنایع مختلف، آرایشی و بهداشتی،غذایی،دارویی و صنعتی . محصولات زیر را با بالاترین کیفیت و کف قیمت کارشناسی شده در اختیار شما ...
... به سوخت (گلوکز) تبدیل کند که بدن از آن برای تولید انژی استفاده کند.. این ویتامین های B که اغلب به عنوان B کمپلکس شناخته می شوند به بدن در استفاده از چربی ها و پروتئین کمک می کند.. ویتامین های B ...
آلانتوئین: آلانتوئین پودر کریستالی بدون بو و سفید رنگ است که از آن به عنوان یک ماده فعال در صنایع دارویی و آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.. آلانتوئین یک ترکیب طبیعی است که در گیاهان یافت می شود ...
... متیل سلولز سدیم با فرمول مولکولی C18H16NAO8 استفاده می شود.. این ماده بصورت وسیع در صنایع غذایی به عنوان صمغ غذایی عمل می کند و میزان چسبندگی غذا را افزایش. می دهد.. علاوه بر آن کاربرد های گسترده ...
... گلیکول هستند، عدد موجود در نام نشان دهنده تعداد متوسط واحد های اتیلن گلیکول است.. این ماده به عنوان یک عامل کاهش دهنده سطحی،عامل مرطوب کننده،امولسیون کننده و سازنده کف عمل . می کند.. PEG 12 ...
... و قوام دهنده ها برای دستیابی به بافت و پایداری مطلوب در یک محصول استفاده می شود.. سپی ژل یه عنوان یک عامل ضخیم کننده،تثبیت کننده و بافت دهنده عمل می کند. قدرت غلیظ کننگی خوبی در محیط آبی دارد ...
پلی سوربات 20 (توئین 20): این ماده معمولا به عنوان یک امولسیفایر و سورفکتانت در صنایع مختلف از جمله فرمولاسیون دارویی و آرایشی استفاده می شود.. دارای عدد آب دوستی (HLB 16/7) می باشد که عدد بالای آب ...
... قوام و افزایش انسجام بافت آنهاست.. و کاربرد های صنعتی می توان به تولید الیاف مصنوعی و استفاده به عنوان براق کننده پشم اشاره کرد.
... و باوزن مولکولی بالا، غیر سمی و غیر محرک است. که حلالیت عالی و خواص چسبندگی را افزایش می دهد.. به عنوان یک عامل کنترل در کاربرد های مختلف صنعتی مانند جوهر چاپ،رنگ و پوشش،چسب و مواد پلیمری استفاده ...
... که قابلیت جذب بالایی به وسیله پوست دارند و روزانه مصرف می شوند، موجود است. . غالبا از آن به عنوان نرم کننده یاد می شود و با ایجاد لایه ای محافظ از هدر رفت رطوبت جلوگیری می کند.. و در این حال ...
... که قابلیت جذب بالایی به وسیله پوست دارند و روزانه مصرف می شوند، موجود است. . غالبا از آن به عنوان نرم کننده یاد می شود و با ایجاد لایه ای محافظ از هدر رفت رطوبت جلوگیری می کند.. و در این حال ...
... رنگ و شفاف می باشد که در هیدروکربن ها و اتانول 96% محلول و در آب نامحلول است. . روغن پارافین به عنوان یک حلال روغنی باعث نفوذ و پخش پذیری در محصولات آرایشی و بهداشتی می شود
... شده از روغن نارگیل و گلیسیرین است . و به خاطر دارا بودن ترکیبی از اسید های چرب با زنجیره متوسط به عنوان یک ماده نرم کننده و ترمیم کننده عالی پوست استفاده می شود.. این ماده در دسته مرطوب کننده ها و ...
... ، ادوات كشاورزي و صنعتي. فروش محصولات Hunter ، محصولات هانتر. درباره Hunter:. شركت Hunter به عنوان يكي از پيشگامان صنعت و تجهيزات آبياري در سطح بين المللي مطرح است و يكي از افتخارات اين شركت ...
... اوکام Aucom نمایندگی فروش سافت استارتر Viera Electric تهران تماس: سافت استارترهای اوکام (AuCom) به عنوان یکی از پیشروان جهانی در فناوری راهاندازی نرم نقش حیاتی در کنترل و محافظت از الکتروموتورها در ...
... اینورتر دانفوس 1405. 09121181489-09122717361-02144038255. درایوهای دانفوس (Danfoss Drives) به عنوان یکی از برجسته ترین شرکتهای سازنده این تجهیزات در جهان، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می...
فروش کارت شبکه زیمنس با کد 6ES7-341-1CH02-0AE0. کارت شبکه زیمنس با کد 6ES7-341-1CH02-0AE0 که به عنوان CP341 شناخته میشود، یکی از تجهیزات خانواده SIMATIC S7-300 است. این کارت برای ارتباطات سریال ...