... سدیم . قیمت بی کربنات سدیم. جوش شیرین چیست؟. بی کربنات سدیم یکی از نمک های سدیم است. این ماده یک ترکیب بی بو و بدون طعم است که دارای خاصیت ضعیف بازی است. سدیم بی کربنات در دمای اتاق به صورت پودر ...
... که در زمان مصرف با حلال آن یعنی آب برای تولید چسب مخلوط می شوند،در برخی از برند ها به صورت مایع و ترکیب شده با حلال نیز فروخته می شوند.. .. تهران چسب ارائه خدمات ارائه شده و پخش کننده محصولات چسب، ...
... ژل دارای خاصیت غلیظ کننده است که می تواند به ایجاد بافتی صاف و کرمی در فرمولاسین کمک کند.. اغلب در ترکیب با سایر امولسیفایر و قوام دهنده ها برای دستیابی به بافت و پایداری مطلوب در یک محصول استفاده ...
مجموعه صنعتی کشاورزی كشت و كار متشكل از كارشناسان با سابقه و متعهد با همكاري شركتهاي مطرح داخلي وخارجي در زمينه محصولات صنعتي و کشاورزی شكل گرفته ودر امر واردات ، تامين قطعات ، مشاوره ، طراحي واجرا ...
... و در خاکهای آهکی بسیار مؤثر است.. 2- با کودهای NPK قابل اختلاط بوده ولی با مگاهومات (اسید هیومیک) ترکیب نشود. موارد کاربرد :. تمامی گیاهان زراعی، باغی و گلخانه ای.. . . 5.عرضه اسید هیومیک (مگاهومات)...
... با قدمتی افزون بر 15 سال با فروش رسمی غیررسمی آماده ی همکاری با شرکت ها میباشد. اکسید روی یک ترکیب معدنی با فرمول شیمیایی ZnO است که به شکل پودر سفید رنگ و نامحلول در آب یافت میشود. این ماده ...
... آماده ی ارائه ی خدمات میباشد.. حفرمول مولکولی کربنات پتاسیم k2co3 و جرم مولی آن 138.20 است. این ترکیب به صورت جامد سفید رنگی است که جاذب رطوبت بوده و دمای ذوب آن 891 درجه ی سانتیگراد است. این ...
... کیسه های 25 کیلویی وگالن های 65 کیلویی بصورت فروش رسم ی غیرسمی آماده ی ارائه ی خدمات میباشد.. این ترکیب، نمک مونو آمونیوم اسید فسفریک است. همانطور که از ساختار شیمیایی این ترکیب میتوان متوجه شد، ...
... پمپهای طبقاتی عمودی, افقی و سانتریفوژ از کیفیت بی نظیر و تنوع وسیعی برخوردار می باشد . مارک Stream ترکیب واقعی از کیفیت برتر و قیمت مناسب بوده و در مدت زمان کوتاه بازار پمپ را در سراسر جهان به خود ...
... با دقت ها و کیفیت های بسیار بالا و مناسب ترین قیمت روز عرضه می کند .. . سریعترین روش جهت تعیین ترکیب شیمیایی و عناصر تشکیل دهنده هر فلز با دقت بالا ، استفاده از دستگاههای آنالیز فلزات سری ...
کلرید پتاسیم (KCI). . کلرید پتاسیم یک ترکیب شیمیایی پرکاربرد با فرمول KCI است که به صورت طبیعی در معادن یافت می شود و همچنین به صورت صنعتی تولید می شود. این ماده به شکل بلورهای سفید،بدون بو و محلول ...
اسید سیتریک خشک و آبدار. . اسید سیتریک یک ترکیب طبیعی با طعم ترش است. که در دو نوع آبدار(Monohydrate) و خشک (Anhydrous) عرضه می شود.. نوع آبدرا دارای یک مولکول آب بوده و بیشتر در صنایع غذایی، نوشیدنی ...
گلیسیرین یک ترکیب طبیعی و بی رنگ با طعم شیرین و بافتی غلیظ است که از چربی های گیاهی یا حیوانی استخراج . می شود.. این ماده در صنایع مختلف از جمله داروسازی ،آرایشی بهداشتی و صنایع غذایی کاربرد گسترده ...
... از آن در محصولات آرایشی و بهداشتی بافتی نرم و احساس خوشایندی را به همراه دارد.. این ماده قابلیت ترکیب پذیری با اکثریت حلال ها، . آلفا هیدروکسی اسید ها (AHA) ، ضد آفتاب ها و رنگدانه ها را دارد و ...
... از آن در محصولات آرایشی و بهداشتی بافتی نرم و احساس خوشایندی را به همراه دارد.. این ماده قابلیت ترکیب پذیری با اکثریت حلال ها، . آلفا هیدروکسی اسید ها (AHA) ، ضد آفتاب ها و رنگدانه ها را دارد و ...
... های کوچکتر) صورت . می پذیرد.. . دسته: ترکیبات پنکک ها،کرم پودر ها،روغن ها موم ها. . ایزودودکان یک ترکیب سبک و بی رنگ است که به عنوان یکی از پیشرفته ترین روغن ها در صنعت . آرایشی و بهداشتی شناخته می ...
... طور کلی به عنوان نرم کننده نیز،در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو عمل می کند.. این ماده یک ترکیب سیلیکونی (Dimeticon) و . پلی اتیلن گلیکول (peg) سبک وزن است که به عنوان یک عامل نرم کننده ...
... می پذیرد.. تری اتانول آمین یک آمین نوع سوم است که از واکنش اتیلن با آمونیاک (NH3) سنتز می شود. این ترکیب که به اختصار TEA نیز شناخته می شود یک مایع . بی رنگ، ویسکوز و روغنی است که بویی شبیه به ...
دسیل گلوکوزاید یک ترکیب شیمیایی است که در صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.. این ماده یک سورفکتانت غیر یونی است.. سورفکتانت ها یامواد فعال سطحی موادی هستند که موجب کاهش کشش سطحی آب می ...
... که از روغن هسته خرما،قند موجود در ذرت یا نارگیل بدست می آید.. این ماده یک آلکیل گلوکوزاید است و از ترکیب الکل ها و قندی مانند گلوکز ساخته می شود.. در فرمولاسیون های مراقبت از پوست و مواد آرایشی برای ...
... آرایشی و بهداشتی که قابلیت جذب بالایی به وسیله پوست دارند و روزانه مصرف می شوند، موجود است.. این ترکیب شیمییایی که از ترکیب ایزوپروپیل الکل و میریستیک اسید مشتق شده و اغلب به عنوان . نرم کننده یاد ...
... آب است و به طور کلی به عنوان نرم کننده نیز در محصولات مراقبت از پوست و مو عمل می کند.. این ماده یک ترکیب سیلیکونی از دایمتیکون (Dimeticine) و پلی اتیلن گلیکول (PEG) سبک وزن است که به عنوان یک عامل ...
فروش آلانتوئین . پک های 25 کیلوگرمی . چین . فرش به صورت عمده و خرد . . آلانتوئین یک ترکیب شیمیایی آلی است که به عنوان یک ماده موثر در محصولات مراقبت از پوست و مو شناخته می شود.. این ماده به دلیل خواص ...
... بندی های 1kg به بالا . . نیاسین آمید که با نام ویتامین B3 یا نیکوتین آمید نیز شناخته می شود، یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان یک مکمل غذایی و در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود.. این ماده ...
... و جزء پایه در بسیاری از موادی که به صورت موضعی استفاده می شوند، به کار می رود.. وجود این ماده در ترکیب طیف وسیعی از محصولات آرایشی و بهداشتی موضعی مانند روغن های حمام،محصولات مراقبت از مو،وسایل ...
... از روغن هسته خرما،قند موجود در ذرت یا نارگیل به دست می آید.. این ماده یک آلکیل گلوکوزاید است و از ترکیب الکل ها و قندی مانند گلوکز ساخته می شود.. در فرمولاسیون های مراقبت از پوست و مواد آرایشی برای ...
... و بهداشتی که قابلیت جذب بالایی به وسیله پوست را دارند و روزانه مصرف می شوند، موجود است.. این ترکیب شیمیایی که از ایزوپروپیل الکل و میریستیک اسید مشتق شده و اغلب نرم کننده نامیده می شود، با ...
... به مصرف شیر و لبنیات نیستند جایگزین مناسبی جهت تامین کلسیم محسوب می شود.. کربنات کلسیم CACO3، یک ترکیب شیمیایی می باشد که در بسیاری از صنایع از جمله داروسازی و صنایع غذایی به عنوان نگهدارنده مورد ...