لوریل گلوکوزاید: Lauryl glucoside سورفکتانت غیر یونی، زرد رنگ و. با غلضت بالاست که از روغن هسته خرما،قند موجود در ذرت یا نارگیل به دست می آید.. این ماده یک آلکیل گلوکوزاید است و از ترکیب الکل ها و ...
... را برای مو ها به ارمغان می آورد.. این ماده در طیف گسترده ای از محصولات. آرایشی و بهداشتی مانند روغن های حمام،محصولات مراقبت از مو،وسایل مراقبت از ناخن و لب،کرم ها و لوسیون ها،محصولات اصلاح و ...
... اولیه آرایشی و بهداشتی و غذایی به صورت کلی و جزئی. . فروش ماده PEG40 CASTROL OIL. [پی ای جی ۴۰، روغن کرچک هیدروژنه]. برند یونیتاپ هند . بشکه های 200 کیلوگرمی . فروش این ماده در مجموعه سالار شیمی ...
... سورفکتانت (ترکیباتی هستند که کشش سطحی بین مواد را کاهش می دهند) و یک امولسیون کننده (این مواد آب و روغن را در کنار یکدیگر قرار می دهد و از جدا شدن مواد در یک محصول جلوگیری می کنند) عمل می کند.. در ...
... زنجیره بسیار طویلی دارند. رفتاری مشابه رفتار سورفکتانت ها دارند یعنی هم در آب حل می شوند و هم در روغن.. دسیل گلوکوزاید معمولا در محصولات مراقب شخصی استفاده می شود. شامپو بچه، پاک کننده های صورت،...
...) که در دسته مرطوب کننده ها و نرم کننده ها قرار می گیرد، ماده ای بی رنگ و بی بو است که از ترکیب . روغن نارگیل و گلیسیرین تهیه می شود.. کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید عمدتا برای بهبود ساختار و بافت ...
... با فرمول C18H36O6 است.. لوریل گلوکوزاید یک سوفکتانت غیر یونی،زرد رنگ و با غلظت بالاست که از روغن هسته خرما،قند موجود در ذرت یا نارگیل به دست می آید.. سورفکتانت ها یا مواد فعال سطحی،موادی ...
.... کربوژل ها برای انتشار و تعلیق مواد جامد نامحلول در مایع مورد استفاده قرار می گیرند.. از جدا شدن روغن و بخش های مختلف یک مایع محلول جلوگیری می کنند.. کربومر در محصولات مراقبت از پوست، به عنوان یک ...
... کلراید . لوریل گلوکوزاید . دسیل گلوکوزاید . سدیم لوریل سارکوزینات . پلی کواترنیوم 7. PEG40 روغن کرچک هیدروژنه. گلیسیرین . تری اتانول آمین . پارافین مایع . پروتئین کراتین هیدرولیز شده . ...
... ساخته می شود.. امروزه از این ماده به طور گسترده در صنایع غذایی،دارویی و آرایشی جهت مخلوط کردن آب و روغن در یکدیگر استفاده می شود.. این ماده علاوه بر اینکه یک امولسیفایر بسیار قدرتمند است از ویژگی ...
📢 تامین کننده . ❗️ماده PEG 40 CATROL OIL ( روغن کرچک هیدروژنه). ⬅️ در مواد اولیه آرایشی و بهداشتی. 🔎 بشکه های 2۲۰ کیلوگرمی و بصورت خرده فروشی. (گالن های 20 کیلوگرمی). 🌏 چین . . 📤 قابل ارائه توسط ...
... آرایشی و محصولات مراقبت بهداشتی شخصی استفاده می شود.. و یک ترکیبی از مواد است به تثبیت و امولسیون روغن در آب کمک می کند که در اغلب انواع لوسیون ها و . کرم ها و سایر محصولات مراقبت از پوست استفاده ....
... استفاده می شود.. دارای عدد آب دوستی (HLB 16/7) می باشد که عدد بالای آب دوستی آن اجازه می دهد تا روغن ها و ویتامین های محلول در روغن را به طور موثر امولسیون و حل کند.. می توان از آن به عنوان حلال ...
... شود و همچنین باعث پایداری صابون های جامد و بسیاری از شوینده ها می گردد. این ترکیب در کرم ها و روغن ها نیز یافت می شود.. علاوه بر موارد گفته شده این ترکیب در انواع کود ها و پاک کننده ها محلول ...
... ساخته می شود.. امروزه از این ماده به طور گسترده در صنایع غذایی،دارویی و آرایشی جهت مخلوط کردن آب و روغن در یکدیگر استفاده می شود.. این ماده علاوه بر اینکه یک امولسیفایر بسیار قدرتمند است،از ویژگی ...
... ( GMS40) SE, NE . ♦️ستئارات 20,25 . ♦️متیل پارابن . ♦️پروپیل پارابن . ♦️دکسپنتنول (ویتامین B5). ♦️ روغن کرچک هیدروژنه ( PEG 40 CASTROL OIL) . ♦️گوار هیدروکسی پروپیل تریمونیوم کلراید . ♦️سدیم لوریل ...
... یک مایع شفاف، غیر چرب، بیرنگ و تقریبا بی بو است.. باعث درخشندگی و لطافت مو اا می شود. . کاربرد: در روغن های حمام،محصولات مراقبت از مو ،لب وناخن ،کرم ها، لوسیون ها، استفاده می شود.
... پارافین مایع. ❗️بصورت عمده و خرد . 🔎گرید آرایشی و بهداشتی . 📤پارافین مایع: این ماده که سهمی از روغن ها و موم هاست، مایعی بی رنگ و شفاف می باشد که در هیدروکربن ها و اتانول 96% محلول و در آب ...
... یک مایع شفاف، غیر چرب، بیرنگ و تقریبا بی بو است.. باعث درخشندگی و لطافت مو اا می شود. . کاربرد: در روغن های حمام،محصولات مراقبت از مو ،لب وناخن ،کرم ها، لوسیون ها، استفاده می شود.
... عمده و خرد . 💥💥💥💥💥💥💥. فروش ویژه سیکلوپنتاسیلوکسان . سیلیکون ها موادی مصنوعی هستند که به شکل روغن و ژل بوده و بافتی کم و بیش غلیظ دارند. و به دلیل فواید و خواص منحصر به فردی که دارند در برخی ...
... اولیه . ♦️بصورت عمده و خرد . 💥💥💥فروش ویژه کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید . این ماده مشتق شده از روغن نارگیل و گلیسیرین است . و به خاطر دارا بودن ترکیبی از اسید های چرب با زنجیره متوسط به عنوان یک ...
... هیدرولیز شده. . . . ♦️توئین 20 . ♦️متیل پارابن . ♦️پروپیل پارابن . ♦️دکسپنتنول (ویتامین B5). ♦️ روغن کرچک هیدروژنه ( PEG 40 CASTROL OIL) . ♦️گوار هیدروکسی پروپیل تریمونیوم کلراید . ♦️سدیم لوریل ...
... و پترو شیمی. سود پرک=صنایع غذائی ، صنایع شیر، کنسرو سازی، نوشابه سازی سود پرک=کارخانه قند و شکر، روغن کشی. سود پرک=صنایع چرم و نساجی. سود پرکصنایع رنگ رزی. سود پرک=صنایع دارو سازی ، الکل سازی و ...
... پرك در صنايع غذائي ، صنايع شير ، كنسرو سازي. سود پرك در نوشابه سازي ,كارخانه قند و شكر ، گارخانه روغن. سود پرك در صنايع دارو سازي ، الكل سازي و آرایشی و بهداشتي. سود پرك در صنايع فلزي و توليد شيشه ...
... پرک در صنایع غذایی ، صنایع لبنیات و کنسرو سازی. سود پرک در نوشابه سازی, تولید قند و شکر و کارخانه روغن. سود پرک در صنایع دارو سازی، الکل سازی و لوازم آرایشی و بهداشتی. سود پرک در صنایع فلزی و تولید ...
... پترو شیمی. کاستیک سودا در صنایع غذائی ، صنایع شیر ، کنسرو سازی ، نوشابه سازی , کارخانه قند و شکر ، روغن. کاستیک سودا در صنایع چرم و نساجی. کاستیک سودا در صنایع رنگ رزی. کاستیک سودا در صنایع دارو ...
... پترو شیمی. کاستیک سودا در صنایع غذائی ، صنایع شیر ، کنسرو سازی ، نوشابه سازی , کارخانه قند و شکر ، روغن. کاستیک سودا در صنایع چرم و نساجی. کاستیک سودا در صنایع رنگ رزی. کاستیک سودا در صنایع دارو ...
... سود پرک کاستیک در صنایع:. صنایع غذائی ، صنایع شیر ، کنسرو سازی ، نوشابه سازی , کارخانه قند و شکر ، روغن کشی. صنایع چرم و نساجی .صنایع رنگ رزی.صنایع نفت و گاز و پترو شیمی. صنایع دارو سازی ، الکل سازی ...