فروش کربومر 940. برند کاله کر ترک. پک های 20 کیلوگرمی . فروش به صورت عمده و جزئی. . *** دسته: ترکیبات کرم های دست و صورت،. ترکیبات ماسک صورت،ترکیبات محصولات مراقبت مو. *** برچسب: غلضت دهنده ها، ژل ...
فروش ادتا ۲ سدیم (EDTA 2NA). پک های ۲۵ کیلوگرمی . برند پنگوئن نشان چین. . *** دسته: ترکیبات مایع دستشویی و شامپو ها،. سایر موارد. *** برچسب: نگهدارنده ها و عامل کف کننده . . اتیلن دی آمین تترا استیک ...
فروش سدیم PCA. پک های 25 کیلوگرمی. ساخت کشور چین . . *** دسته: مرطوب کننده ها و نرم کننده ها. *** برچسب: مرطوب کننده محصولات پوستی. *** کاربرد: در انواع محصولات مراقبت از پوست مانند کرم،ژل،لوسیون،...
بهنتریمونیوم کلراید: بسیاری از افراد برای بهبود ظاهر و همچنین لطافت و حالت پذیری مو های خود به محصولات نرم کننده متکی هستند.. مواد کاتیونی اغلب به دلیل خواص نرم کنندگی مورد استفاده قرار می گیرند و از ...
بوتیل هیدروکسی تولوئن [BHT], . ،(Butyl hydroxy toluene). یک آنتی اکسیدان آلی محلول در چربی و حلال های غیر قطبی می باشد.. بوتیل هیدروکسی تولوئن به لایه محافظ خارجی سلول های ویروسی آسیب می رساند این ...
... کلراید [CTAC]، که به صورت مایعی شفاف،بی رنگ و محلول در آب است، . ماده اولیه ای است که از آن برای ساخت انواع محصولات مراقبت از مو استفاده می شود و در گروه امولسیفایر ها و سورفکتانت ها جای دارد.. ...
ستریمونیوم کلراید: یک ماده ضد استاتیک است که نقش حالت دهندگی مو و نرم کننده را در فراورده های مو دارد.. ستریمونیوم کلراید به عنوان ماده موثر در نرم کننده های مو سر مورد استفاده قرار می گیرد.. ...
سوربات پتاسیم به طور گسترده ای به عنوان نگهدارنده در غذا ها ،نوشیدنی ها و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود.. این ماده، نمکی بدون بو و بی مزه است که به طور سنتزی از اسید سوربیک و هیدروکسید پتاسیم ...
کربومر 940 با نام تجاری پلی آکریلیک اسید پودری سفید رنگ. و کرکی است.. کربومر در در محصولات آرایشی اغلب به عنوان ژل و مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می گیرد از این رو به به نام کربوژل هم نیز نامیده ...
گوارگام یا صمغ گوار یک ماده غلیظ کننده است که از دانه های گوار بدست می آید که به صورت پودر ریز و درشت، سفید کمرنگ و پر رنگ تولید می شود.. صمغ گوار در صنایع غذایی مانند فراورده های لبنی کاربرد های ...
ایزوتیازولین یا (کیتون) یک ترکیب شیمیایی با فرمول C3H3NOS، با رنگ زرد روشن و یا سبز روشن . می باشد،که به عنوان ماده نگهدارنده مورد استفاده قرار می گیرد. . همچنین یک ماده ضد میکروب است که برای کنترل ...
... گیاه کامفری (گیاه بومی اروپا) است.. از مهم ترین کاربرد های آلانتوئین می توان به استفاده از آن در ساخت و تهیه کرم ها،لوسیون های مراقبت از پوست،کرم های دور چشم،شامپو،صابون،اسکراب های لایه بردار، رژ ...
پلی وینیل پیرولیدون یا PVP K90 یک پلیمر محلول در آب است.. این ماده به صورت پودر سفید بدون بو و یک پلیمر حلال در آب می باشد.. PVP K90 در لوازم آرایشی و بهداشتی و شوینده ها به کار می رود.. این ماده ...
گلیسرول مونو استئارات به صورت پودر یا پرک های مومی سفید ظاهر می شود.. این ماده در آب گرم،استون،اتر و گریس محلول است.. این محصول اغلب به عنوان یک امولسیفایر،غلیظ کننده و نگهدارنده استفاده می شود.. ...
... در بستنی برای کش دار کردن و قوام بستنی و همچنین در ذوب شدن بستنی استفاده می شود.. از این ترکیب در ساخت خمیر دندان به دلیل ویژگی هایی همچون جلا دهنده پایدار کننده استفاده شود.. همچنین در کرم های دست ...
PEG 12 DIMETICONE: . اتیلن گلیکول ها از پلیمر های اPEG 12 دایمتیکون یک کوپلیمر سیلیکون گلیکول است. که در سیستم های آب،الکل و هییدرو الکلی محلول است.. تری اتیلن گلیکول و سایر پلیتیلن گلیکول هستند، ...
سدیم PCA:. Sodium pca ماده ای بی رنگ(زرد خیلی کم رنگ) و بی بو بوده که در آب حل می شود و دارای مزایای بسیاری جهت حفظ و ارتقای سلامت پوست می باشد، به همین علت در بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی،محصولت ...
پلی سوربات 20 (توئین 20): این ماده معمولا به عنوان یک امولسیفایر و سورفکتانت در صنایع مختلف از جمله فرمولاسیون دارویی و آرایشی استفاده می شود.. دارای عدد آب دوستی (HLB 16/7) می باشد که عدد بالای آب ...
... ها نیز یافت می شود.. علاوه بر موارد گفته شده این ترکیب در انواع کود ها و پاک کننده ها محلول های ساخت فیلم رنگی و تنظیم کننده PH نیز استفاده می شود. . کاربرد: شامپو.مایع ددستشویی،لوسیون،نرم کننده،....
📢فروش ویژه پارافین مایع. ❗️بصورت عمده و خرد . 🔎گرید آرایشی و بهداشتی . 📤پارافین مایع: این ماده که سهمی از روغن ها و موم هاست، مایعی بی رنگ و شفاف می باشد که در هیدروکربن ها و اتانول 96% محلول و در ...
... . این ماده به صورت مایعی شفاف، بی رنگ و محلول در آب است.. نام یک ماده اولیه است که از آن برای ساخت انواع محصولات مراقبت از مو استفاده میکنند. . این ماده در گروه سورفکتانت ها و امولسیفایر ها جای ...
... قیمت بالاتری نیز دارند.. شرکت پاک زیست فرآیند تامین کننده انواع:. بلوئر های لانگ تک(Longtech) ساخت کشور تایوان. بلوئرهای ارزن(AERZEN)ساخت کشور آلمان. بلوئر های پدروگیل(PEDRO GIL) ساخت کشور ...
کود گرانوله فسفات آمونیوم غنی شده. دارای: 12% فسفر محلول. 22 % فسفر کل. 10 % گوگرد. 2 % آهن
فروش متیل ترشیو بوتیل اتر یا MTBE. . گروه بازرگانی فاپکو از جمله تولیدکنندگان در صنعت روانکار و نیز از جمله فروشندگان محصولات شیمیایی بالااخص متانول – زایلین - MTBE می باشد .. شما می توانید جهت ...
شرکت فرداد ارائه دهنده انواع محصولات و قرص های جوشان و محلول های ضد عفونی ژاول پارت جهت ضدعفونی آب و جهت استفاده در مراکز بهداشتی مراکز پرورش دام و طیور کلینیک های پزشکی و دامپزشکی. کافی است با ...
کود سولفات آمونیوم کریستال. کود کریستال 100% محلول در آب. کود سولفات آمونیوم کود سفید ازته 21%. کود سولفات آمونیوم گرانول. گوگرد پودری. گوگرد میکرونیزه. کود آلی گوگردی گرانوله. کود بيو فسفات طلائي. ...