.... *** برچسب: تنظیم کننده PH. *** کاربرد: این ماده که یکی عوامل تنظیم کننده و افزایش دهنده PH است،به عنوان تثبیت کننده کف در مواد شوینده مانند مایع دستشویی،شامپو ها و . مایع ظرف شویی،نیز به کار می رود ...
...،خمیر دندان،فوم های شوینده،شامپو بدن و غیره کاربرد دارد.. . برای خرید سدیم لوریل سارکوزینات که به عنوان. ماده ای کف کننده و پاک کننده ای ملایم در ساخت محصولات شوینده و پاک کننده از جمله شامپو ها و ...
... ای از محصولات زیبایی است.. این ماده در واقع یک نرم کننده است که به راحتی جذب پوست می شود.. به عنوان حلال و جزء پایه در بسیاری از موادی که به صورت موضعی استفاده می شوند، به کار می رود.. وجود این ...
... کننده ای مناسب در محصولات مراقبت از مو است.. بهنتریمونیوم کلراید مشتق شده از روغن کانولا است و به عنوان یک ماده گیاهی در نظر گرفته می شود.. این ماده یک عامل امولسیون کننده کاتیونی (امولسفایر ...
... برای این موارد اضافه می شوند: . ⬅️حفظ سطح مواد مغذی. ⬅️رنگ. ⬅️عطر. ⬅️طعم و بو . این ماده نیز به عنوان یک مکمل غذایی برای استفاده به عنوان آنتی اکسیدان به فروش می رسد. در واقع BHT یک آنتی اکسیدان ...
...،موم زرد رنگ فیلتر شده یا سفید است.. بیزوکس مطلق، موم زرد رنگی است که با الکل همراه شده و از آن به عنوان روکش پنیر استفاده می شود.. بیزوکس به طور طبیعی در صنایع پزشکی،. لوازم آرایشی،شمع سازی و غیره ...
... باشد. و در دسته. غلضت دهنده ها،روغن ها و موم ها جای دارد.. در اکثر کرم های آرایشی و وکس ها،موم به عنوان ویسکوز کننده کرم استفاده می شود و در محصولات مراقبت از پوست،انواع مرطوب کننده ها،. سایه چشم،...
... های دست مایع و غیره کاربرد دارد.. دسیل گلوکوزاید به دلیل کف کنندگی بالا و سازگاری با پوست، به عنوان یک سورفکتانت،در محصولات پاک کننده برای پوست های حساس یک ماده فوق العاده معرفی می شود.. دسیل ...
... های پاک کنندگی. پاک کننده ها،شوینده های بدن و صابون ها استفاده می شود.. لوریل گلوکوزاید به عنوان عامل کف کننده استفاده . می شود و با ظرفیت بالایی در کف کردن. سازگار و ملایم برای پوست و مو ...
کربنات کلسیم: پودر کربنات کلسیم خوراکی یک افزودنی غذایی است که به عنوان نگهدارنده،. تثبیت کننده و غنی کننده مورد استفاده قرار می گیرد.. کربنات کلسیم غذایی از اسیدی شدن محیط مواد خوراکی جلوگیری نموده ...
... غذایی به دلیل توانایی ایجاد پیوند هیدروژن با مولکول آب امکان پذیر است.بنابراین از گوارگام عمدتا به عنوان غلیظ کننده و تثبیت کننده استفاده می شود.. گوارگام در صنایع مختلف کاربرد های مختلفی دارد از ...
سوربات پتاسیم: سوربات پتاسیم، نمک پتاسیم. اسید سوربیک است که به عنوان ماده نگهدارنده و افزودنی در صنایع غذایی با شماره E202 استفاده. می شود.. به طور کلی این ماده سنتتیک،وگان و فاقد گلوتن است.. این ...
... نامطلوبی برای سلامتی ندارد.. ویژگی متابولیزه شدن سوکرالوز همچنین باعث شده تا باکتری ها آن را به عنوان یک منبع غذایی شناسایی نکنند. در نتیجه این ماده بر خلاف دیگر شیرین کننده ها دارای تاثیر مخرب ...
... ضد استاتیک است که نقش حالت دهندگی مو و نرم کننده را در فراورده های مو دارد.. ستریمونیوم کلراید به عنوان ماده موثر در نرم کننده های مو سر مورد استفاده قرار می گیرد.. ستریمونیوم کلراید باعث درخشندگی ...
ستئارات 25: این ماده یک ترکیب شیمیایی مصنوعی است که تحت عنوان امولسیفایر و سورفکتانت در لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده است.. ستئارات 25 یکی از مواد آرایشی و مراقبت از پوست است که برای بهبود بافت ...
... سمی) با آمونیاک تولید می شود.. از این ماده علاوه بر تنظیم PH . (میزان سمی یا بازی بودن) به عنوان عامل بازدارندگی،. ماده تشکیل دهنده عطر ها و مواد پوشش دهنده و عامل فعال سطح نیز شناخته می ....
سوربات پتاسیم به طور گسترده ای به عنوان نگهدارنده در غذا ها ،نوشیدنی ها و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود.. این ماده، نمکی بدون بو و بی مزه است که به طور سنتزی از اسید سوربیک و هیدروکسید پتاسیم ...
... نان های فاقد گلوتن،نوشیدنی ها و بستنی ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.. کاربرد اصلی زانتان گام به عنوان غلضت دهنده،. افزایش دهنده ویسکوزیته و اصلاح کننده رئولوژی است. . در صنایع غذایی به عنوان غلظت ...
... در شامپو را بالا می برد اما تعداد کمی از آنها خواص کف کنندگی مناسبی دارند.. لوریل گلوکوزاید به عنوان عامل کف کننده استفاده . می شود و با ظرفیت بالایی در کف کردن،سازگار و ملایم برای پوست و مو ....
... و بافت فرمولاسیون استفاده می شود.. کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید به صاف شدن پوست کمک می کند و به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل . می کند.. از این ماده در انواع کرم های نرم کننده،. کرم های دور چشم، کرم ...
... صاف و ابریشمی ایجاد می کند و پخش شدن محصول را تسهیل می کند و با ایجاد یک سد محافظ روی پوست به عنوان یک لایه آب گریز ملایم عمل می کند.. همچنین می تواند خطوط ریز و چین و چروک های پوست را پر کند و ...
... با نام تجاری پلی آکریلیک اسید پودری سفید رنگ. و کرکی است.. کربومر در در محصولات آرایشی اغلب به عنوان ژل و مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می گیرد از این رو به به نام کربوژل هم نیز نامیده می شود.. ...
... می شود.. صمغ گوار در صنایع غذایی مانند فراورده های لبنی کاربرد های فراوانی دارد.. این ماده به عنوان یک تثبیت کننده و نگهدارنده در فراورده های گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد.. این ماده به دلیل ...
... توصیف می کنند.. فنوکسی اتانول حلال است و در آب نیز حل می شود.. این ماده جزو خانواده اتر هاست و به عنوان ماده نگهدارنده در محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.. فنوکسی اتانول از فساد ...
سوربات پتاسیم،نمک پتاسیم اسید سوربیک است که به عنوان ماده نگهدارنده و افزودنی غذایی با شماره E202 در صنایع غذایی شناخته می شود.. پتاسیم سوربات یک پودر سفید بلوری،دانه ای یا گرانول است با طعم و بوی ...
... شیمیایی CACO3. یک ترکیب شیمیایی می باشد که در بسیاری از صنایع از جمله داروسازی و صنایع غذایی به عنوان نگهدارنده کاربرد دارد.. کربنات کلسیم عمدتا به صورت پودر یا کریستال های سفید ،بدون بو،گچی و ...
... یا (کیتون) یک ترکیب شیمیایی با فرمول C3H3NOS، با رنگ زرد روشن و یا سبز روشن . می باشد،که به عنوان ماده نگهدارنده مورد استفاده قرار می گیرد. . همچنین یک ماده ضد میکروب است که برای کنترل قارچ ...
... و بهداشتی از جمله کرم ها،لوسیون ها،شامپو ها و محصولات حمام مورد استفاده قرار می گیرد.. همچنین به عنوان یک افزودنی غذایی اضافه می شود که به عنوان یک عامل ضد قارچ و ضد کپک نقش ایفا کند.. . سالار ...