...کنندههای سنتزی، پوششها و چسبها دارد. همچنین با ایجاد استحکام، انعطافپذیری و پایداری مطلوب در محصولات نهایی، به عنوان یک ماده استراتژیک در صنایع پلاستیک، خودروسازی، رنگ و رزین شناخته میشود.این ...
... کشاورزی کشت و کار متشکل از کارشناسان با سابقه و متعهد با همکاری شرکتهای مطرح داخلی وخارجی در زمینه محصولات صنعتی و کشاورزی شکل گرفته ودر امر واردات ، تامین قطعات ، مشاوره ، طراحی واجرا فعالیت می ...
... این کمپانی ، از معدود تولیدکنندگان کوانتومتر در دنیا با دو تکنولوژی اسپارک SPARK و آرک ARC است . محصولات این شرکت از دقت و تکرارپذیری بسیار بالایی بهره برده و در رده برترین محصولات دنیا می باشند . ...
..... . در کشاورزی، کلرید پتاسیم به عنوان کود پتاسه جهت تامین پتاسیم مورد نیاز گیاهان و افزایش عملکرد محصولات زراعی استفاده می شود.در پزشکی، برای درمان یا پیشگیری از کمبود پتاسیم خون (هیپوکالمی) کاربرد ...
نشادر (کلرید آمونیوم ). نیترات پتاسیم . نیترات باریم . نیترات استرانسیم . نیترات کلسیم(چینی). مونوآمونیم فسفات (چینی). مونو پتاسیم فسفات . مونو پتاسیم فسفیت (چینی). مولیبدات سدیم . دی آمونیوم فسفات (...
... طعم کاربرد دارد .. به دلیل خواص غیر سمی و چند منظوره بودن ،گلیسیرین یکی از پرکاربردترین مواد در محصولات روزمره محسوب می شود.
شیشه کرم 38 میلی لیتری دهانه 38 از محصولات شرکت آبتین که به دو صورت شفاف و مات خدمت مشتریان عزیز ارائه میشود.. مزایا. بهداشت: شیشه مادهای غیرجاذب است که اجازه نمیدهد باکتریها و آلودگیها به داخل ...
محصول دیگری که شرکت آبتین طب ایرانیان به سبد محصولات خود اضافه کرده است، بطری استوانه ای مات AT-25 نام دارد. این محصول جزو بطری های پرکاربرد در صنایع مختلف است و بیشتر برای محصولاتی که قابلیت اسپری ...
محصول دیگری که شرکت آبتین طب ایرانیان به سبد محصولات خود اضافه کرده به نام بطری کتابی 250 سی سی ، AT-24 جزو بطری های پرکاربرد در صنایع مختلف است .از بطری کتابی AT-24 بیشتر برای محصولات خوراکی استفاده ...
... های مشتق شده از . آکریلیک اسید است، مولکولی بزرگ که توانایی جذب و حفظ مقادیری آب را دارد.. در محصولات مراقبت از پوست و مو، به تثبیت و غلیظ شدن محلول های مختلف کمک می کند و به همین دلیل در گروه ...
... غلظت دهنده . (ویسکوز کننده) است، یک پایدار کننده و بافت دهنده فوق العاده است که استفاده از آن در محصولات آرایشی و بهداشتی بافتی نرم و احساس خوشایندی را به همراه دارد.. این ماده قابلیت ترکیب پذیری ...
... میریستات/. واردات ایزوپروپیل میریستات. ایزوپروپیل میریستات یک عنصر محبوب در طیف گسترده ای از محصولات زیبایی است.. این ماده در واقع یک نرم کننده است که به راحتی جذب پوست می شود. به عنوان حلال و ...
... است. با ایجاد لایه ای محافظ از هدر رفتن رطوبت جلوگیری می کند و نفوذ دیگر مواد را تسهیل می کند.. محصولات مختلف، فرمولاسیون متفاوتی دارند و دوز مناسب ایزوپروپیل میریستات که برای استعمال خارجی مناسب ...
... غلظت دهنده . (ویسکوز کننده) است، یک پایدار کننده و بافت دهنده فوق العاده است که استفاده از آن در محصولات آرایشی و بهداشتی بافتی نرم و احساس خوشایندی را به همراه دارد.. این ماده قابلیت ترکیب پذیری ...
... رقیق است که جذب پوست نمی شود و به سرعت تبخیر می شود. این خاصیت آن را به یک ماده مفید در بسیاری از محصولات آرایشی با خشک شدن سریع مانندضد تعریق ها و اسپری های مو تبدیل. می کند. هنگامی که روی پوست و ...
... بالا با انواع پوست (حتی پوست های حساس) انتخابی ایمن و موثر محسوب می شود.. اگر به به دنبال ساخت محصولات حرفه ای با بافت نرم و کارایی بالا هستید، ایزودودکان یکی از کلیدی ترین مواد اولیه است که ...
... سیلیکونی بی بو، بی رنگ و محلول در آب است و به طور کلی به عنوان نرم کننده نیز،در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو عمل می کند.. این ماده یک ترکیب سیلیکونی (Dimeticon) و . پلی اتیلن ...
... حل است و در الکل و اتر نیز حل می شود.. گلایکولیک اسید به دلیل خواص لایه برداری و. پوست اندازی در محصولات مراقبت از پوست بسیار محبوب است. در حوزه زیبایی این ماده به بهبود ظاهر پوست و درمان مشکلات ...
گلیسیرین به عنوان یکی از رایج ترین مواد اولیه در محصولات آرایشی و بهداشتی تاریخچه طولانی و غنی دارد. این ماده در گروه مرطوب کننده ها طبقه بندی می شود و به حفظ رطوبت کمک می کند.. این ماده بی رنگ،بی بو ...
...، ویسکوز و روغنی است که بویی شبیه به آمونیاک دارد. این ماده به عنوان یک ماده قلیایی عمل می کند و در محصولات آرایشی تنظیم کننده PH محصولات است. با تثبیت و افزایش PH احساس و تعامل محصولات با پوست بهبود ...
... است. ویسکوز (غلظت بالا)،بی رنگ،بی بو و کاملاً شفاف است که به عنوان یک افزودنی مجاز در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به کار می رود.. در لوازم آرایشی موضعی، اغلب از آن به عنوان یک عامل لطافت ...
... تقویت و تثبیت کننده کف محسوب می شوند و برخی دیگر خواص امولسیون کنندگی دارند.. کاربرد: در انواع محصولات مراقبت از پوست شامل: کرم ها،لوسیون ها،شوینده های بدن،شامپو ها،. پاک کننده های صورت و غیره ...
... مو های خیس را بهبود می بخشد.. نرم کننده و حالت دهنده مو های فر و مجعد،ضد وز و مو خوره. پخش پذیری محصولات را بهبود می بخشد.. هنگام استفاده در دئودورانت، ظرفیت ماندگاری اسانس موجود را طولانی می کند، ...
... و نفوذ دیگر مواد اولیه را تسهیل می کند.. ایزوپروپیل میریستات یک عنصر محبوب در. طیف گسترده ای از محصولات زیبایی است.. این ماده در واقع یک نرم کننده است که به راحتی جذب پوست می شود. به عنوان حلال ...
... دارند و لوازم آرایشی با دوام بسیار مناسب است.. سیکلوپنتاسیلوکسان را می توان در طیف گسترده ای از محصولات آرایشی و بهداشتی مانند محصولات مراقبت از پوست،لوازم آرایشی رنگی،. ضد آفتاب،محصولات مراقبت ...
... نرم کننده سیلیکونی، به شکل مایع بیرنگ،بی بو و با ویسکوزیته پایین است که به وفور در محصولات مراقبت از پوست و مو یافت. می شود.. نام رایج آن سیلیکون D5 یا D5 است.. این ماده که بخشی از ...
... . یک سورفکتانت سیلیکونی بی بو،بی رنگ و محلول در آب است و به طور کلی به عنوان نرم کننده نیز در محصولات مراقبت از پوست و مو عمل می کند.. این ماده یک ترکیب سیلیکونی از دایمتیکون (Dimeticine) و پلی ...
.... چین . فروش به صورت عمده و جزئی. . دسته: ترکیبات ماسک مو،ترکیبات. مایع دستشویی و شامپو ها،ترکیبات محصولات مراقبت مو. برچسب: نرم کننده ها و مرطوب کننده ها. کاربرد: در نرم کننده های مو،شامپو،ماسک مو،....