انتخاب موقعیت
انتخاب گروهبندی
280 مورد آگهی یافت شد.

محلول پاک کننده تاتو tr

فروش ویژه مایع ضدعفونی کننده محیط های صنعتی، اداری، منزل و دست

فروش ویژه محلول ضد عفونی کننده فروش ویژه مایع ضدعفونی کننده محیط های صنعتی، اداری، منزل و دست، حاوی الکل به همراه گلیسرین جهت حفظ نرمی و رطوبت پوست. . برای اطلاع از قیمت، خرید و پیگیری سفارش، درخواست ...

12 ساعت پیش

پی اچ متر چندکاره Edge هانا HANNA HI2002-01

... می شود.. اقلامی که همراه با دستگاه ارائه می شود:. • الکترود هوشمند. • ساشه بافر (2 عدد). • ساشه محلول تمیز کننده (2 عدد). • پایه رومیزی با نگهدارنده. • پایه دیواری، آداپتور. . برای دریافت مشاوره ...

12 ساعت پیش

فتومتر کلر اولترا لو رنج آزمایشگاهی هانا HI97761

فتومتر کلر اولترا لو رنج آزمایشگاهی هانا HI97761 برای پر کردن مجدد محلول الکترولیت الکترودهای اتصال دوگانه طراحی شده است. HI7082 یک محلول پر کننده الکترود pH و ORP است که به طور خاص برای الکترودهای ...

12 ساعت پیش

محلول احیای الکترود کلرید پتاسیم 3 5M (مولار) هانا HI7082

محلول احیای الکترود کلرید پتاسیم 3.5M (مولار) هانا HI7082 برای پر کردن مجدد محلول الکترولیت الکترودهای اتصال دوگانه طراحی شده است. HI7082 یک محلول پر کننده الکترود pH و ORP است که به طور خاص برای ...

12 ساعت پیش

فتومترph، کلر، سختیِ منیزیم و کلسیم و آهن هانا HI97745

... در تجزیه و تحلیل کیفیت آب های مورد نظارت و بررسی قرار می گیرند. قدرت عملکرد انواع ضد عفونی کننده محلول کلر وابسته به pH است. سختی یک پارامتر مهم دیگر در سنجش کیفیت آب است. سختی ناشی از منیزیم و ...

12 ساعت پیش

فتومتر پرتابل کلر دی اکسید محلول مدل هانا HI97738

برای اندازه گیری مقادیر ClO2 در آب طراحی شده است. این دستگاه دارای یک سنسور آشکارساز مرجع و فیلترهای تداخل باند باریک برای اندازه گیری های بسیار دقیق می باشد. از روش سازگاری متد کلروفنول قرمز برای ...

12 ساعت پیش

فروش و تامین کننده ماده کربومر ۹۴۰ برند کاله کر ترک

... بزرگ که توانایی جذب و حفظ مقادیری آب را دارد.. در محصولات مراقبت از پوست و مو، به تثبیت و غلیظ شدن محلول های مختلف کمک می کند و به همین دلیل در گروه غلظت دهنده ها طبقه بندی. می شود.. به کنترل قوام ...

12 ساعت پیش

فروش پی ای جی ۱۲ دایمتیکون عمده و جزئی سالار شیمی گستر

... با ارائه برگه آنالیز صورت می پذیرد.. پی ای جی ۱۲ دایمتیکون یک سورفکتانت سیلیکونی بی بو، بی رنگ و محلول در آب است و به طور کلی به عنوان نرم کننده نیز،در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو عمل می ...

12 ساعت پیش

فروش گلیسیرین گلیسیرین مالزی گلیسیرین سالار شیمی گستر

... بین 2 الی 5 درصد است اما این عدد بسته به نوع محصول می تواند خارج از رنج ذکر شده باشد.. در آب محلول بوده و از طریق سه گروه هیدروکسیل خود در پیوند هیدروژنی شرکت می کند در واقع این ویژگی مولکولی ...

12 ساعت پیش

فروش تری اتانول آمین فروش به صورت عمده و جزئی

... حاوی امولسیون کننده،غلظت دهنده و تثبیت کننده هستند استفاده می شود.. تری اتانول آمین در آب و الکل محلول است و درصد مناسب برای استفاده موضعی بسته به نوع محصول و میزان PH مورد نظر 0/1 تا 1 درصد است.. ...

12 ساعت پیش

فروش Peg12 dimeticone فروش پی ای جی ۱۲ دایمتیکون بابائیان

... ها و نرم کننده ها. برچسب: سیلیکون ها. . Peg12 dimeticone . یک سورفکتانت سیلیکونی بی بو،بی رنگ و محلول در آب است و به طور کلی به عنوان نرم کننده نیز در محصولات مراقبت از پوست و مو عمل می کند.. این ...

12 ساعت پیش

فروش کربومر برند کاله کر ترک عمده و جزئی بابائیان

... بزرگ که توانایی جذب و حفظ مقادیری آب را دارد.. در محصولات مراقبت از پوست و مو، به تثبیت و غلیظ شدن محلول های مختلف کمک می کند و به همین دلیل در گروه غلظت دهنده ها طبقه بندی. می شود.. به کنترل قوام ...

12 ساعت پیش

فروش ادتا ۲ سدیم عمده و خرد سالار شیمی گستر

... ها و عامل کف کننده . . اتیلن دی آمین تترا استیک اسید ۲ سدیم یا. (ادتا ۲ سدیم) پودری سفید رنگ و محلول در آب است که به بهبود پایداری و تقویت ظاهر به خصوص شفافیت محصولات آرایشی و بهداشتی کمک می ....

12 ساعت پیش

فروش سدیم PCA عمده و جزئی سالار شیمی گستر

... اسید است که به عنوان اسید آمینه پرولین نیز شناخته می شود.. شکل نمکی مولکول به آن اجازه می دهد تا محلول در آب باشد و به طور کلی به دلیل خاصیت . مرطوب کنندگی و آب رسانی از این ماده استفاده. می شود. ...

12 ساعت پیش

فروش و تامین کننده ماده بهنتریمونیوم کلراید بابائیان

... عامل امولسیون کننده کاتیونی (امولسفایر کاتیونی) است که به شکل گرانول سفید است و در آب و روغن داغ محلول می باشد.. از جمله مزایای اصلی بهنتریمونیوم کلراید می توان به خواص نرم کنندگی،آنتی استاتیک و ...

12 ساعت پیش

فروش بوتیل هیدروکسی تولوئن فروش BHT آنتی اکسیدان

بوتیل هیدروکسی تولوئن [BHT], . ،(Butyl hydroxy toluene). یک آنتی اکسیدان آلی محلول در چربی و حلال های غیر قطبی می باشد.. بوتیل هیدروکسی تولوئن به لایه محافظ خارجی سلول های ویروسی آسیب می رساند این ...

12 ساعت پیش

فروش ستریمونیوم کلراید سالار شیمی گستر

...: ستیل تری آمونیوم کلراید با نام اختصاری ستریمونیوم کلراید [CTAC]، که به صورت مایعی شفاف،بی رنگ و محلول در آب است، . ماده اولیه ای است که از آن برای ساخت انواع محصولات مراقبت از مو استفاده می شود و ...

12 ساعت پیش

فروش ستریمونیوم کلراید سالار شیمی گستر

...،نرم کننده های مو،رنگ های مو و نرم کننده های لباس مورد استفاده قرار می گیرد.. ستریمونیوم کلراید در محلول های مایع،از رشد باکتری ها جلوگیری می کند و به عنوان ماده نگهدارنده به ماندگاری محصولات کمک می ...

12 ساعت پیش

فروش سوربات پتاسیم تامین کننده مواد اولیه غذایی

... شخصی به عنوان. ضد میکروب در محصولاتی مانند سایه چشم و سایر مواد آرایشی،شامپو ها و مرطوب کننده ها،محلول . لنز تماسی چشم مورد استفاده قرار می گیرد.. . برای خرید ماده سوربات پتاسیم و سایر مواد اولیه ...

12 ساعت پیش

کربومر 940 کاله کیمیا ترک با کیفیت بالا و قیمت عالی

... مواد جامد نامحلول در مایع مورد استفاده قرار می گیرند.. از جدا شدن روغن و بخش های مختلف یک مایع محلول جلوگیری می کنند.. کربومر در محصولات مراقبت از پوست، به عنوان یک امولسیفایر برای کمک به تثبیت ...

12 ساعت پیش

فروش گوارگام عبدالقادر هندی کیسه های 25 کیلویی

... و ضخیم کننده مورد استفاده قرار می گیرد.. در صنایع دارویی از این ماده به عنوان. سوسپانسیون کننده محلول ها و چسباننده ی اجزای تشکیل دهنده قرص ها استفاده می شود.

12 ساعت پیش

فروش ماده ایزوتیازولین نگهدارنده آرایشی و بهداشتی

... یک ماده ضد میکروب است که برای کنترل قارچ ها،باکتری ها و یا جلبک ها استفاده می شود از آن جا که محلول های آبی مستعد رشد و ادامه زندگی . باکتری ها هستند،این ماده بیشتر در آب و به عنوان. گند زدا ...

12 ساعت پیش

فروش پلی وینیل پیرولیدون PVP K90 رهاورد تامین ایرانیان

پلی وینیل پیرولیدون یا PVP K90 یک پلیمر محلول در آب است.. این ماده به صورت پودر سفید بدون بو و یک پلیمر حلال در آب می باشد.. PVP K90 در لوازم آرایشی و بهداشتی و شوینده ها به کار می رود.. این ماده ...

12 ساعت پیش

گلیسرول مونو استئارات GMS40 SE,NE هندی و مالزی

... مونو استئارات به صورت پودر یا پرک های مومی سفید ظاهر می شود.. این ماده در آب گرم،استون،اتر و گریس محلول است.. این محصول اغلب به عنوان یک امولسیفایر،غلیظ کننده و نگهدارنده استفاده می شود.. گلیسرول ...

12 ساعت پیش

کربوکسی متیل سلولز چیست CMC سی ام سی خوراکی

... مهم ترین پارامتر های فیزیکی این ترکیب می توان به حلایت خوب آن در آب سرد و گرم،ایجاد ویسکوزیته در محلول،فعالیت سطحی بالای آن و پایداری حرارتی بالای آن اشاره کرد.. CMC در صنایع غذایی: این ترکیب می ...

12 ساعت پیش

تامین کننده سدیم PCA واردات سدیم PCA چین و فرانسه

... و بهداشتی،محصولت مراقبت از پوست و محصولات مراقبت از مو مورد استفاده قرار می گیرد.. سدیم PCA در آب محلول است و خاصیت هومکتانت یا به دام انداختن آب را در پوست دارد.. سدیم PCA با ایجاد یک لایه روی بخش ...

12 ساعت پیش

پی ای جی ۱۲ دایمتیکون آرایشی عمده و خرد

... پلیمر های اPEG 12 دایمتیکون یک کوپلیمر سیلیکون گلیکول است. که در سیستم های آب،الکل و هییدرو الکلی محلول است.. تری اتیلن گلیکول و سایر پلیتیلن گلیکول هستند، عدد موجود در نام نشان دهنده تعداد متوسط ...

12 ساعت پیش

واردات پلی سوربات 20 توئین 20 هندی

... عدد آب دوستی (HLB 16/7) می باشد که عدد بالای آب دوستی آن اجازه می دهد تا روغن ها و ویتامین های محلول در روغن را به طور موثر امولسیون و حل کند‌.. می توان از آن به عنوان حلال برای این مواد استفاده ...

12 ساعت پیش