انتخاب موقعیت
انتخاب گروهبندی

فروش پودر تالک، خرید پودر تالک

آگهی رایگان
بروزرسانی : شنبه 7 دي 1398
پودر تالک چیست؟ این ماده که محصولی صنعتی می باشد می تواند موجب جذب رطوبت،جذب بو و یا جذب روغن ها شود. talc به صورت پودر مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده جز مواد معدنی سیلیکاتی است که سختی پایین آن موجب گردیده تا نسبت به مواد معدنی دیگر متمایز شود. محصول فوق در لوازم آرایشی به عنوان پودر بچه و یا لوازم آرایشی مناسب صورت مورد استفاده قرار می گیرد.
کاربرد پودر تالک در صنایع آرایشی بهداشتی
تالک پودری به عنوان پودر پایه در اکثر محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده معدنی به راحتی به پوست بدن می‌چسبد ولی به دلیل خاصیت نرمی‌ای که دارد به آسانی شسته‌شده و آسیبی به پوست وارد نمی‌کند. تالک آرایشی می‌تواند روغن‌ها و چربی‌های تولید شده توسط پوست را جذب کرده و موجب جذب بو، رطوبت و نم شود. در نتیجه از این ماده در تولید مواد ضد تعریق نیز به وفور استفاده می‌شود.
برای سفارش وکسب اطلاعات بیشتر از پودر تالک با کارمند فروش مجموعه تماس حاصل فرمایید:
09124850508 فروتن
03195023711
آگهی دهنده
فروتن
ارسال پیام به آگهی دهنده
کدآگهی : 1009285
بازدید : 236
دسته بندی : مواد شيميايي
آگهی دهنده
فروتن
ارسال پیام به آگهی دهنده
دستگاه ذخیر شماره موبایل مشتری
دستگاه ذخیر شماره موبایل مشتری
بازاریابی و تبلیغات پیامکی
بازاریابی و تبلیغات پیامکی

بهترین پنل اس ام اس با بیشترین امکانات و کمترین تعرفه پیامک

niazpardaz-sms.com